7 days of… sports!

hey allemaal!
Ik wil beginnen met een soort project; 7 days of… . Ik heb het zelf bedacht, maar volgens mij zijn er wel meer mensen bloggers die dit doen. Ik heb dus nu het project/thema:
7 days of… SPORTS!
Dit houdt in dat ik -tot volgende week donderdag (29-5-2014)- elke dag, dus niet om de dag, iets over sport ga schrijven/bloggen. Ik vind het zelf heel leuk en ik hoop jullie ook.
Ik open de 7 days of… SPORTS met: the running tag. Want ik zit op atletiek en ik vind het heel erg leuk! De tag is bedacht door Martina , maar ik heb hem gezien bij Luna.

 

the running tag

Wanneer ben je begonnen met hardlopen?
Ik ben begonnen toen ik 6 jaar was! Lang geleden hè? Ik ging er toen op omdat ik samen met een vriendin op een sport wilde. We kozen atletiek. Later is er nog een meisje uit mijn klas opgegaan. En een tijdje later ging mijn vriendin er af. De training duurt een uurtje en een kwartier.
Wat is jou beginnersfout/valkuil?
Ehm… daar moet ik even over nadenken, het is al zolang geleden. Ik denk dat ik meer mijn best had moeten doen. Ik vond het eerst niet zo leuk, maar nu juist heel erg! Ik deed mijn best niet om het rennen leuk te vinden. Het was gewoon praten met mijn vriendin. Vlak voor toen zij er af ging, besefte ik dat ik het rennen zo fijn vond. Toen begon ik het steeds leuker te vinden. Maar ik vind nog steeds hoogspringen het leukst.
Heb je wel eens last gehad van blessures?
Volgens mij niet. Dat is wel fijn!
Wat draag je tijdens het hardlopen?
Ik heb een rood trainingspak van Adidas. Die draag ik altijd samen met een T-shirt. Zie ook de foto.
Welke schoenen draag je en heb je aan- of afraders?
Ik heb roze atletiek schoenen van dutchy. Ik heb niet echt afraders ofzo. Maar ik zal wel als je begint echt goeie schoenen kopen. Dan kun je harder op en je krijgt minder blessures. Verder kun je er heel lang mee, behalve als je voeten snel groeien ;).
Gebruik je apps tijdens het hardlopen?
Nee, dat mag denk ik ook niet tijdens de training haha.
Maakt lopen je hoofd juist leeg of vind je het heerlijk om zo de dag door te nemen?
Ik denk dat het mijn hoofd leeg maakt. Ik denk niet zo veel tijdens het lopen. Meestal heb ik een liedje in mijn hoofd :). Dus ik vermaak me wel!
Wat staat er nog op je wishlist?
Ik wil graag weer een keer nieuwe sportkeren. Ik heb op mijn pinterest profiel al een paar sportkleren gezet die ik graag zou willen. Ik vind het erg leuk om naar sportkleding te kijken.
Wat zijn je irritatie’s tijdens het lopen en wat is juist bemoedigend?
Ik vind het soms irritant als mensen tijdens een wedstrijd tegen je zitten te schreeuwen. En als het regent en koud is… Brrr. Als het mooi weer is en als ik mijn hoofd lekker leeg heb, dan loop ik toch fijner!
Dit waren mijn antwoorden, ik hoop dat je het leuk vond!
Sassie
Advertenties

2 comments

Reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s